Vitaal werken

Veel mensen vinden het fijn om onder begeleiding te leren, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij een aantal workshops aan of een individueel programma dat ingepast kan worden in een coaching of re-integratie traject. Het doel is om inzicht te krijgen in de persoonlijke drijfveren en effectiviteit en daarnaast energieker en vitaler te worden.

Workshops

Anyway Vitaal

Dat vitaal leven en werken voor niemand beperkingen hoeft op te leveren, leren werkgevers en werknemers tijdens een van onze interactieve workshops. Tijdens een van deze workshops, die goed ingezet kan worden als onderdeel van de interne teambuilding, krijgen medewerkers op een concrete manier inzicht in hun eigen keuzes, overtuigingen en leefpatroon.

AndersBewustZijn

Anyway Vitaal workshop 2

Een driedelige workshop voor iedereen die op een andere manier in het leven wil komen te staan en de keuze wil maken om dichter bij zichzelf te komen, minder weerstanden wil ervaren door voor zichzelf te gaan staan. Tijdens deze drie dagdelen maak je een ontdekkingsreis naar wie jij bent, wat jouw drijfveren zijn en hoe je jouw persoonlijke effectiviteit kunt vergroten.

BewustLeven

Anyway Vitaal workshop 1

Binnen 60 minuten je leven veranderen op het gebied van eten, bewegen, ontspannen en bewustzijn. Het klinkt misschien onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Kiezen voor de workshop BewustLeven is kiezen voor een efficiënt veranderingsproces. Verander je levensstijl en verbeter jezelf tijdens onze 1 uur durende workshop waarin we aandacht besteden aan het menu Voeding, Beweging, Ontspanning en BewustZijn.

Re-integratie vanuit vitaliteit

Anyway Vitaal individueel consult

Deze workshops zijn bedoeld voor mensen die in een re-integratietraject zitten waarin, naast de kortste weg naar werk in het eerste of tweede spoor, ruimte en aandacht is voor BewustZijn in persoonlijke effectiviteit en levensstijl. Doel hierbij is om de terugkeer in het arbeidsproces te versnellen en duurzamer te maken. De workshop bestaat uit drie dagdelen waarin stap voor stap alle thema's rondom vitaal werken aan de orde komen en waar ruimte is voor netwerken.

Boek je workshop online

 

Anyway Vitaal

  Naam (verplicht)

  Bedrijf (optioneel)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik wil graag

  Toevoeging (optioneel)

  [recaptcha]