Vitaal leven

Groepssessies en workshops kunnen een belangrijk onderdeel vormen van de teambuilding binnen een organisatie. Maar we snappen vanuit privacy oogpunt dat er bij mensen ook behoefte is aan individuele begeleiding. Het bespreken van je wensen met betrekking tot persoonlijke effectiviteit en vitaliteit is namelijk een persoonlijke aangelegenheid, daarom bieden we één-op-één begeleiding aan met een coach.

Anyway Vitaal vervolg consultPersoonlijke consultsessies

Tijdens een individueel consult meten we jouw vitaliteit met behulp van de Bio Feedback app van Quantum Life. Hieruit volgt een rapport met bevindingen waarin we aandacht besteden aandacht aan jouw gezondheid op zowel fysiek als emotioneel vlak en geven advies ter verbetering hiervan in de vorm van een vitaliteit plan op maat dat bij jouw situatie past. Naast de scan vormt een Levend Bloed Analyse (LBA) onderdeel uit als meetinstrument om de mate van verzuring te laten zien en om de vooruitgang zichtbaar te maken. Het resultaat van deze sessie is het Persoonlijk Vitaliteit Plan. Vervolgens wordt de voortgang van dit plan besproken in een vervolgconsult aan de hand van een nieuwe biofeedback scan en een bloedanalyse. Met behulp van de verkregen resultaten geven we een advies dat past bij jouw situatie.

Anyway Vitaal LBA

Levend Bloed Analyse

Tegenwoordig is het zeer gangbaar dat een werkgever de werknemer stimuleert om vitaal te blijven c.q. te worden. Door bijvoorbeeld een abonnement voor een sportschool te vergoeden, gezondere voeding in de kantine of hulp bij het stoppen met roken. Een regelmatige LBA/vrije radicalen test past ook in deze bedrijfsvisie. Je kunt op deze manier je werknemers stimuleren om vitaal te blijven omdat het bloedbeeld voor zichzelf spreekt. Zo is stress bijvoorbeeld goed zichtbaar maar ook te vet eten of te weinig voedingsstoffen. Zo wordt iemand met de neus op de feiten gedrukt en dat is erg stimulerend, vooral als je snel verbetering ziet in je bloedbeeld.

*Wij zijn geen artsen, je hebt je eigen verantwoordelijkheid over jouw klachten. Onze behandelingen zijn enkel ter ondersteuning en niet ter genezing. Volg altijd het advies van de behandelend arts op.

Plan een persoonlijk consult

 

Anyway Vitaal

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Ik wil graag

Toevoeging (optioneel)