Over Carine Notenboom

Na jarenlang bij diverse bedrijven gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat het me niet gebracht had wat ik hoopte: succesvol werken in balans en evenwicht. Het bracht me geld, erkenning, mogelijkheden in ruil voor een hoop energie. Als HSP'er (highly sensitive person ofwel hooggevoelige) kwam alles harder binnen en nam ik alle negatieve energie mee uit mijn omgeving. Ook kostte het me veel energie omdat ik een beeld staande wilde houden waarvan ik dacht dat het nodig was om het werk goed te kunnen doen. Na een ontslag besloot ik om eens voor mijzelf te gaan kiezen. Het kostte me moed om alles op te geven en te gaan doen wat bij me past. Het heeft me buikpijn gekost en veel gepieker maar uiteindelijk durfde ik de stap te zetten in het proces naar meer balans in het leven. Hiervoor moest ik ondervinden en leren waar mijn grenzen lagen en waar mijn uitdagingen en talenten lagen.

Als moeder van twee prachtige dochters, ben ik trots op wat ik heb mogen ervaren in het leven. Dit leven heeft zijn ups en downs, leed en euforie. Juist de vele hobbels hebben mij geleerd om krachtig te zijn door mijn kwetsbaarheid te laten zien. Ik heb geleerd om dicht bij mijn gevoel te blijven en vanuit dit gevoel te gaan leven met respect voor mijzelf en mijn lichaam.

Nu alweer vele jaren en ervaringen later leer ik nog steeds elke dag en mag ik aan anderen overbrengen hetgeen ik geleerd heb in het leven, grenzen voelen en bewaken en toch acht te blijven, het klinkt heel simpel maar is een proces vol uitdagingen. En al is het niet altijd even gemakkelijk, ik ben dankbaar dat er mensen zijn geweest, en nog zijn, die me geholpen hebben om hier en nu te staan waar ik ben.

Carine Notenboom Anyway Vitaal Linkedin

Carine Notenboom Anyway Vitaal Facebook

Carine Notenboom Anyway Vitaal Twitter