Dagelijks voldoende bewegen

Voldoende beweging is belangrijk voor ons allemaal. Daarom zijn we bij Anyway Vitaal naast onze specialisatie in ontspanning, ook gespecialiseerd in inspanning. Ieder mens is anders en heeft zijn persoonlijke voorkeuren als het gaat om bewegen, dat snappen we maar al te goed. Anyway Vitaal plant daarom met jou een bewegingsprogramma dat past bij jouw leefstijl. Zo kun je op een gezonde manier energieker en productiever worden. 

Beweeg je voldoende? 

Anyway Vitaal beweging 1

Voldoende beweging zorgt ervoor dat je je fitter voelt, ontspannen bent en er strakker uitziet. Je beweegt matig intensief wanneer je een iets hogere hartslag krijgt en sneller gaat ademhalen. Onder matig intensieve beweging valt bijvoorbeeld stevig wandelen, achter de hond aan rennen of fietsen. Je hoeft dus niet per se te sporten om aan de norm te voldoen. De vraag is echter: haal je die norm?

Doe de dagelijkse beweegtest

Kies voor een bewegingsprogramma op maat 

Anyway Vitaal beweging 2

Naast actieve ontspanning is voldoende inspanning belangrijk. Het gaat er hier niet om dat je intensief sport in de sportschool (want dat kan juist verzurend werken), maar dat je dagelijks een halfuurtje beweegt. Of dat nu aaneengesloten is, of in drie blokken van tien minuten. Denk daarbij aan beweging zoals wandelen, fietsen of traplopen. Het is de bedoeling, dat je tegen het punt aan beweegt dat je gaat transpireren.

Kom direct in beweging en plan een afspraak!